Telefon: 033-323 67 70 | Epost: butik@pcldata.se | Vi säljer endast till företag

Rhodia är ett ikoniskt franskt varumärke välkänt för sina högkvalitativa och tidlösa block, anteckningsböcker med mera! Rhodia har ett mycket brett sortiment som är anpassat för att uppfylla professionella behov och produkterna har bland annat blivit mycket populära bland arkitekter och designers genom generationer, tack vare sin hållbarhet, tidlösa design och höga kvalitet. Rhodia är välkända för sina högkvalitativa produkter till rimliga priser och varumärket presenterar en stil som är äkta och tidlös.

Nu lanseras nya specialfilter för TruSens luftrenare, som är särskilt lämpliga för att förhindra olägenheter från husdjur, pollen, damm, braskaminer eller dofter från matos. De nya filtren skapar nya möjligheter att styra inomhusklimatet och dessutom säkerställer luftrenarna i allmänhet renare luft i hemmet. Du kan läsa mer om de nya specialfiltren nedan.

Skapa ordning och reda med Hermas premiumetiketter. Etikettering och märkningar av alla slag säkerställer att saker, dokument och mappar tydligt kan identifieras och Hermas universaletiketter är särskilt lämpliga för detta ändamål. Som namnet antyder kan dessa standardetiketter användas på en mängd olika sätt och blir därför oumbärliga, inte bara på kontoret!

Premiumetiketterna är synbart vitare, tätare och skapade av högkvalitativt extra starkt miljövänligt papper för briljanta och skarpt konturerade utskriftsresultat från alla typer av skrivare och kopiatorer.

Med de nya dokumentförstörarna från Rexel och Leitz får du professionell dokumentsäkerhet var du än arbetar. Dokumentförstörarna är kompakta, tysta, säkra och i snygg design.
– perfekta för kontoret eller hemmakontoret!

Perfekta för kontoret eller hemmakontoret!