Telefon: 033-323 67 70 | Epost: butik@pcldata.se | Vi säljer endast till företag

Se vårens nya stickers och flera andra produkter från Herma!

Rhodia är ett ikoniskt franskt varumärke välkänt för sina högkvalitativa och tidlösa block, anteckningsböcker med mera! Rhodia har ett mycket brett sortiment som är anpassat för att uppfylla professionella behov och produkterna har bland annat blivit mycket populära bland arkitekter och designers genom generationer, tack vare sin hållbarhet, tidlösa design och höga kvalitet. Rhodia är välkända för sina högkvalitativa produkter till rimliga priser och varumärket presenterar en stil som är äkta och tidlös.

Vi är mycket stolta över att presentera Trust som ett nytt varumärke i vårt sortiment av IT-produkter. Trust erbjuder smarta och prisvärda IT-produkter och tillbehör som passar alla behov. Det breda sortimentet innehåller produkter som är utformade för daglig användning oavsett om det gäller gaming, kontorsarbete eller andra multimediaområden.

Vi är glada att kunna meddela att vi nu har adderat ett antal nyheter från Cederroth till vårt befintliga sortiment. I urvalet hittar du soft foam bandage – en nyhet som fungerar som både plåster och bandage. Produkten finns i flera färger och storlekar. Bland nyheterna hittar du även en ny plåsterdispenser och en ny praktisk Första hjälpen-station.